Sunday, July 26, 2009

Catre doamna ministru

"Doamna Ministru,
in emisiunea televizata de pe postul Realitatea, din data de 24 iulie 2009, ati facut o afirmatie potrivit careia, un "vanzator din piata", licentiat in Drept, v-a intrebat ce sa faca in situatia pe care ati creat-o in legatura cu diplomele.
Ironia pe care ati incercat sa o induceti in aceasta afirmatie va discrediteaza profund, intrucat va informez ca in societatea noastra, pe care incercati sa o dezbinati, sunt mai multi licentiati in drept cunoscuti de concetateni doar in meserii ca ,,depanatori auto'', ,,tinichigii'', ,,depanatori de calculatoare'', ,,vanzatori de bilete'' etc... Toate acestea, deoarece ACEI OAMENI SUNT IN SLUJBA CETATEANULUI si trebuie sa aiba si temeinice cunostinte de drept in activitatea pe care o desfasoara. Ca o paranteza, daca ne uitam la avalansa h.g.-rilor si o.g.-urilor din legislatia romaneasca, toti cetatenii din aceasta tara ar trebui sa urmeze cursuri de drept inainte de orice activitate pe care doresc sa o intreprinda ... Domnia voastra ati avut sansa sa va faceti cumparaturile in astfel de conditii de siguranta, fapt care ar trebui sa va multumeasca, intrucat s-a observat clar ca nu toate activitatile sunt falimentare precum invatamantul de stat pe care il conduceti cu atata stangacie.
Prin urmare, va recomand calduros sa urmati si domnia voastra cursuri de drept deoarece sunteti intr-un derapaj constant in tot ceea ce incercati sa folositi ca argument in campania de discriminare a cetatenilor romani absolventi USH , ignorand cele mai elementare norme ale statului de drept.
In incheiere, va rog sa retineti ca rabdarea noastra are limite, impuse de legislatia pe care si domnia voastra trebuie sa o respectati.

Cu stima,
un absolvent USH
din diferite domenii de activitate"

4 comments:

  1. Nu stiu daca faci referire la emisiunea unde era invitat si d-l Mircea Diaconu..Acolo d-na ministra a spus ca evenimentul s-a intamplat inainte ca dumneaei sa fie ministra..nu prea se potrivesc ''povestile''...

    ReplyDelete
  2. Ministresa a "cantat" aceeasi poveste la 2 televiziuni (antena3 si tvr), in aceeasi zi (vinerea trecuta): parea foarte afectata de faptul ca un student USH a abordat-o in piata. Ce vreau eu sa spun e ca, la emisiunea de la TVR ministra parea ca barfeste la o ceasca de cafea impreuna cu Mircea Diaconu si moderatoarea. Am un mare respect pentru dl. Diaconu, dar de data asta am realizat ca habar nu avea despre ce vorbeste! Erau doar niste chestii pe care le auzise la TV si citise prin presa. Nu si-a dat nici cel mai mic interes sa vada cat la suta e adevarat desi in alte emisiuni pleda pentru corectitudine si ii condamna pe jurnalisti. Tot el spunea ca nu are incredere in ce spune presa pentru ca se cauta doar subiecte de scandal. E interesanta schimbarea sa de perspectiva. Atunci cand ne convine, principiile morale nu mai conteaza si devenim nevertebrate.

    Pacat, il respectam pe acest om. Acum, e doar un actor care joaca dupa cum ii canta altii.

    ReplyDelete
  3. Cateva zile a domnit o liniste apasatoare, nu mai tipau posturile de televiziune, ziarele, site-urile cu stiri, pana aseara cand, madam' Anto - ministresa, a iesit iar la rampa, in lumina reflectoarelor ca o VIP-a ce se crede, ca sa...sa repete aceleasi prostii ca si pana acum. Sunt de acord cu ea, numai dintr-un punct de vedere si anume acela ca, poate are dreptate cand sustine ca USH are anumite lipsuri. Insa, cel mai tare ma doare ca, se leaga doar de USH, dand-o exemplu in fiecare aparitie televizata. Sunt "N" universitati in ilegalitate, sunt "N" universitati unde NU exista corectitudine din toate punctele de vedere, dar...USH-ul, care are cele mai putine puncte slabe, e ucis cu pietre. Sa-i fie tarana usoara, madamei!..o spun anticipat, caci nu cred ca va mai dura mult pana va fi linsata de miile de persoane aflate in suferinta.

    ReplyDelete
  4. D-na ministresa ar fi foarte bine sa te informezi cand faci afirmatii atat de daunatoare unui grup(mare)de studenti/absolventi, de ce ati inceput o campanie atat de virulenta la dresa USH?Banuiala mea este ca ati fost platita sa faceti acest lucru de celelalte facultati care nu mai au studenti fiindca s-au saturat sa dea bani grei la profesori pentru a trece examenele, ceea ce la aceasta universitate nu se intampla,asa cum stiti si d-voastra.
    De ce ne defaimati pe toti absolventii USH si nu faceti studii printre ,,studentii,, de la stat si alte facultati sa vedeti cum se procedeaza?In acesta Universitate s-au luat note doar dupa cunostiinte fara a fi nevoie sa ,,platesc,, examenul
    Atentie d-na ministru ca va jucati cu focul si acele mii sau sute de mii de studenti si absolventi vor fi piatra de moara legata de gatul dvs.
    Inca ceva, aveti impresia ca acei absolventi de la stat sunt mai destepti si mai culti decat cei de la USH?Va inselati!Ei chiar invata din tematica perimata iar studiul individual iti ridica nivelul de cultura si tot ce vreti dvs., nu cursurile de ,,doi bani,,

    ReplyDelete

 

Travel