Thursday, August 13, 2009

Minciuni

Este trist faptul ca oamenii inca se mai uita la televizor si cred lucrurile care sunt spuse acolo. Pentru noi cei 300.000 lucrurile nu mai stau asa in schimb. Nu stiu cati dintre noi or sa mai creada vreodata o stire data la TV. Nu mai cred in nimic din tot ce inseamna scandal, nici macar acolo unde lucrurile par a fi foarte clare. Cel putin, nu fara a avea o alta sursa sigura. Ba chiar, o stire de la TV va avea nevoie de o confirmare inca si mai puternica decat alte vesti aflate din alte locuri.


Unii oameni ar crede chiar si in superman daca ar spune irealitatea teve ca exista.


V-ati gandit vreodata cum ar fi, daca la cateva zile dupa examenul de licenta, ati fi aflat ca de fapt diploma nu o sa va fie recunoscuta? Dupa 3 ani de invatat, si cel putin o luna de invatat intensiv inainte de examen, dupa o gramada de nopti pierdute, zile de concediu de odihna luate de la serviciu special pentru invatat, pentru drumurile la facultate, dupa ce v-ati ros unghiile si v-ati dat de ceasul mortii ca nu gasiti o informatie anume intr-un manual, in fine, pe scurt dupa tot ce se intampla cu orice student care invata pentru licenta ..... cum este ca dupa ce parca abia rasuflasesi usurat ca s-a terminat, sa afli ca de fapt nici n-a inceput? Cum este ca un oarecare cu 8 clase sa ajunga sa te ia peste picior la auzul numelui facultatii pe care ai absolvit-o? Cum este sa fii dat afara pentru ca patronul nu isi poate permite sa te lase sa semnezi niste acte care ar deveni nule in viitor, pentru ca dreptul de a iti da semnatura iti era conferit de diploma pe care, o politiciana oarecare (ca dascal nu e) s-a hotarat sa o anuleze?

Un adevar incomplet este, de fapt, o minciuna in toata regula. De aceea consider ca tot ce am auzit la televizor pana in prezent au fost doar minciuni si barfe de 2 lei



Alexandra

No comments:

Post a Comment

 

Travel